Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

04.06.2018

5 червня о 8.30 у 531 кабінеті працюватиме комісія 

Відбудеться засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань регламенту,  депутатської   діяльності, запобігання та протидії корупції, законності та здійснення демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними  органами  держави

ОРІЄНТОВНИЙ ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії

  1. Про звіт управління з питань цивільного захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації про використання коштів обласного бюджету за І квартал 2018 року.

Інформує: Любий Ігор Володимирович – заступник начальника управління з питань цивільного захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації. 

2. Про розгляд звернення депутатів Миколаївськоїобласної ради до Верховної Ради України, обласнихрад щодо підтримки проекту Закону України «Провнесення змін до Закону України «Про свободупересування та вільний вибір місця проживання в Україні».

Інформує: Заліщук Володимир Васильович – голова постійної комісії. 

3. Про розгляд пропозиції депутата Тернопільської обласної ради Крупи Любомира Левковича щодо звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Голови Верховної Ради України Парубія А.В., голів депутатських фракцій і груп у Верховній Раді України, обласних рад про прийняття у другому читанні проекту Виборчого кодексу України (реєстраційний № 3112-1 від 02 жовтня 2015 року).

Інформує: Крупа Любомир Левкович – депутат Тернопільської обласної ради. 

4. Про розгляд звернення мешканців Тернопільської області від 15 травня 2018 року щодо підготовки та прийняття звернення до Верховної Ради України з вимогою негайно прийняти в цілому проект Виборчого кодексу України (реєстраційний № 3112-1 від 02 жовтня 2015 року) та встановити пропорційну виборчу систему з відкритими регіональними списками.

Інформує: Ковальчук Юлія Вікторівна. 

  1. Про розгляд клопотання щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Куценка Віктора Васильовича.

Інформує: Пінь Михайло Миколайович – уповноважений представник депутатської фракції Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» у Тернопільській обласній раді. 

6. Про розгляд клопотання щодо нагородженняГрамотою Верховної Ради України Марків Наталії Василівни.

Інформує: Пінь Михайло Миколайович – уповноважений представник депутатської фракції Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» у Тернопільській обласній раді. 

7. Про розгляд пропозиції депутата Тернопільської обласної ради Білика Любомира Степановича щодо зверненнядепутатів Тернопільської обласної ради до Президента України Порошенка П.О., Прем’єр - міністра України Гройсмана В.Б., Голови Верховної Ради України Парубія А.В. щодо вступу України до НАТО.

Інформує: Білик Любомир Степанович – депутат Тернопільської обласної ради. 

8. Про розгляд пропозиції депутата Тернопільської обласної ради Деревляного Василя Тимофійовича щодо звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України Петра Олексійовича Порошенка з приводу звільнення Миколи Карпюка, Станіслава Клиха та інших політв’язнів з тюрем Російської Федерації

Інформує: Деревляний Василь Тимофійович – депутат Тернопільської обласної ради. 

9. Про розгляд депутатського звернення депутатаТернопільської обласної ради Башти Олександра Іллічавід 11 травня 2018 року.

Інформує: Башта Олександр Ілліч – депутат Тернопільської обласної ради.