Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

07.09.2018

11 вересня о 13.00 в к.531 - засідання постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту

 Порядок денний  

1. Про розгляд клопотання Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді від 04 липня 2018 року № 01-18/84 щодо надання в користування бокс №14 гаражів управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації                     (м. Тернопіль, вул. Микулиецька, 23) для утримання малогабаритної техніки та навісного обладнання для неї.

Інформує:  директор Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Герц І.І.

2. Про розгляд та заслуховування інформації Тернопільської обласної державної адміністрації (управління сім’ї та молоді) від 11 липня 2018 року       № 03-4105/05-30про хід виконання обласної програми «Молодь Тернопільщини» на 2016-2020 роки.

Інформує:  начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Чорний І.В.

3. Про розгляд та заслуховування інформації управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації від 11 липня 2018 року № 02-20/510 щодо використання бюджетних коштів обласного бюджету за І півріччя 2018 року.

Інформує:  начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Мацикур В.С.

4. Про розгляд клопотання Теребовлянської районної ради Тернопільської області від 10 липня 2018 року № 285/5-4 щодо надання в оренду приміщення площею 147,5 м.кв. (колишня дошкільна група Струсівської обласної комунальної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів) для розміщення дошкільної групи трусівського дитячого ясла-садка.

Інформує: голова Теребовлянської районної ради Смільський І.М.

5. Про розгляд листа Теребовлянської районної ради Тернопільської області від 19 червня 2018 року № 268/5-4 щодо передачі матеріальних цінностей  із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області, які є у користуванні Струсівської обласної комунальної загальноосвітньої І-ІІІ ступенів школи-інтернату для дітей із захворюванням серцево-судинної системи, у спільну власність територіальних громад сіл, селищ Теребовлянського району.

Інформує: голова Теребовлянської районної ради Тернопільської області Смільський І.М.

6. Про розгляд клопотання Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням трудового навчання від 04 квітня 2018 року № 139 про розширення матеріально-технічної бази навчального закладу.

Інформує: директор Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням трудового навчання Старко М.В.

7. Про розгляд та заслуховування інформації управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації від 19 липня 2018 року № 01.01-14/405 «Щодо публічного звітування головних розпорядників коштів обласного бюджету Тернопільської області» за підсумками ІІ кварталу 2018 року.

Інформує:  начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Чорний І.В.

8. Про розгляд клопотання Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка від 24 липня 2018 року № 01-09/4-198 щодо надання дозволу на оренду (на конкурсних засадах) частину приміщення коридору навчального корпусу № 1, 2 загальною площею 4 кв.м., для розміщення кавових автоматів по вул. Ліцейна 1., м. Кременець яке перебуває на балансі академії.

Інформує:  ректор Кременецької обласної педагогічної академії ім.Тараса Шевченка Ломокович А.М.

9. Про розгляд та заслуховування інформації управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації від 20 липня 2018 року  № 07-4365/05-30 про стан виконання обласної програми протидії торгівлі людьми на період 2020 року за І півріччя 2018 року.

Інформує:  начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Чорний І.В.

10. Про розгляд клопотання працівників комунальної установи «Тернопільська обласна психолого-медико-педагогічна консультація» від 18 липня 2018 року «Про припинення комунальної установи «Тернопільська обласна психолого-медико-педагогічна консультація».

Інформує: працівники комунальної установи «Тернопільська обласна психолого-медико-педагогічна консультація».

11. Про розгляд звернення Тернопільської обласної державної адміністрації від 12 липня 2018 року № 03-4151/32-30 «Про утворення Тернопільського обласного молодіжного пластового центру».

Інформує:   голова Тернопільської округи МО «Пласт-Національна скаутська організація України» Яворський Н.І.

12. Про розгляд звернення управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради від 06 серпня 2018 року № 537б/01 щодо визначення управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради землекористувачем земельної ділянки за адресою: місто Тернопіль, вулиця Микулинецька 23а та балансоутримувачем нерухомого майна та матеріальних цінностей ліквідованої Тернопільської обласної комунальної установи  «Відділ соціального розвитку при управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації».

Інформує:   начальник управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради Слободян І.Т.

13. Про розгляд клопотання Всеукраїнського товариства «Лемківщина» щодо подання кандидатури Павлишин Соломії Василівни на здобуття Премії Верховної Ради України  за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування.

Інформує:    голова Збаразької районної організації Всеукраїнського товариства «Лемківщина» Данилевич Н.Т.

14. Про розгляд клопотання Міжнародної громадської організації «Життя видатних людей» від 06 серпня 2018 року № 59 щодо вирішення питання щодо  можливості регіонального МАН України  придбати книги «Платон-гордіст України!».

Інформує:     голова постійної комісії Тернопільської обласної ради зпитань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Леськів І.Ю.

15. Про розгляд клопотання управління освіти  науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 24 серпня 2018 року № 05/2314-07 щодо надання дозволу на  передачу на тимчасове збереження майна Тернопільської обласної комунальної установи ««Відділ соціального розвитку при управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації» Тернопільському обласному комунальному центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

Інформує: Начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З.;  Директор Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Пшенична О.Г.

16. Про розгляд звернення Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради  від 09 серпня 2018 року № 174 щодо надання дозволу на утилізацію обладнання, матеріалів згідно переліку.

Інформує:     директор Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради  Смачило І.М.

17. Про розгляд клопотання управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації від 08 серпня 2018 року      № 02-20/562  щодо виділення приміщення з метою якісного проведення навчально-тренувальної та спортивної роботи.

Інформує:  Начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Мацикур В.С.; Директор комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна  дитячо-юнацька спортивна школа з літніх видів спорту» Куриляк О.Ю.

18. Про розгляд інформації Тернопільської обласної державної адміністрації    від 07 серпня 2018 року № 01-4735/06-30 щодо організацію роботи з передачі цілісних майнових комплексів державних закладів професійної (професійно-технічної) освіти в комунальну власність.

Інформує:     начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної  адміністрації Хома О.З.

19. Про розгляд клопотання Підволочиської районної ради Тернопільської області від 08 серпня 2018 року № 124 та Підволочиської районної державної адміністрації Тернопільської області від 22 серпня 2018 року № 01-923/01115 щодо надання надання частини приміщення  Новосільського обласного спеціального навчально-виховного комплексу у селі Нове Село  з метою розміщення та його території «Підволочиський  інклюзивно-ресурсний центр» Підволочиської районної ради.

Інформує:  голова Підволочиської районної ради Монартович І.І.; голова Підволочиської районної державної адміністрації Онищук Б.В.

20. Про розгляд листа управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації  від 14 серпня 2018 року щодо розгляду проекту Положення про відзначення преміями та стипендіями учнів, студентів, педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів освіти Тернопільщини.

Інформує:   начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної  адміністрації Хома О.З. 

21. Про розгляд та заслуховування інформації управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 14 серпня 2018 року № 05/2492-07 щодо виконання обласного бюджету закладами освіти за ІІ квартал 2018 року. 

Інформує:   начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної  адміністрації Хома О.З. 

22. Про повторний розгляд клопотання Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти від 31 травня 2018 року № 01-02/629  щодо Положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти.

Інформує:   директор Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Петровський О.М.

23. Про розгляд клопотання Ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області базовий технічний коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя від 22 серпня 2018 року № 107 щодо підтримки та підготовки  звернення до Верховної Ради України та Міністерства освіти і науки України про прискорення розгляду проекту та прийняття Закону України «Про фахову передвищу освіту» за № 8321.

Інформує:   голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Тернопільської області, директор Технічного коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя Калушка В.П.

24. Про розгляд клопотання Тернопільського обласного спеціалізованого будинку дитини від 04 вересня 2018 року № 226 щодо повернення на баланс приміщення 187,3 м кв., за адресою м. Тернопіль, вул. Сахарова 2, яке було передано на баланс комунальній установі Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна психолого-медико-педагогічна консультація» з балансу Тернопільського обласного спеціалізованого будинку дитини.

Інформує: головний лікар Тернопільського обласного спеціалізованого будинку дитини Кубей І.В.