Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

29.10.2018

31 жовтня о 13.00 в к.531 – засідання постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту

 

 Порядок денний  засідання

проект

 

1. Про розгляд клопотання Тернопільської міської ради від 18 вересня 2018 року № 2037/01 щодо  передачі управлінню освіти і науки Тернопільської міської ради  залишки коштів державної освітньої субвенції та коштів загального фонду обласного бюджету для забезпечення утримання мистецького компоненту  здобувачам освіти на відповідному рівні а також передачі будівлі, яка була на балансі Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв імені Ігоря Герети за адресою місто Тернопіль, вулиця Медова, 5 для організації освітньої та позашкільної діяльності.

Інформує:  голова Тернопільської міської ради Надал С.В.

 

2. Про розгляд листа Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів  та учнівської молоді від 19 вересня 2018 року № 133-01/133 щодо погодження передачі в позику вивільнених приміщень КЗТМР «Дитячо-юнацькою спортивною школою  з футболу та інших ігрових видів спорту» площею 186,1 кв. м за адресою місто Тернопіль вулиця Митрополита Шептицького, 26 КЗТОР «Тернопільській обласній дитячо-юнацькій школі з літніх видів спорту».

Інформує:  Начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Мацикур В.С.,  Директор Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді Кохан Й.І.

 

3. Про розгляд клопотання Тернопільської обласної державної адміністрації від 14 вересня 2018 року № 01-550/06-30 щодо утворення обласної комунальної установи  «Аналітично-медичний центр при управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації»  із основним видом економічної діяльності  85.60»Допоміжна діяльність у сфері освіти» на майні ліквідованої Тернопільської обласної комунальної установи «Відділ соціального розвитку при управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації».

Інформує:  начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З.

 

4. Про розгляд клопотання Тернопільської обласної державної адміністрації від 20 вересня 2018 року №07-5745/05-30 щодо утворення комунальної установи «Обласний пластовий вишкільний центр».   

Інформує:  Начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Чорний І.В., Голова Тернопільської округи МО «Пласт-Національна скаутська організація України» Яворський Н.І.

 

5. Про розгляд  клопотання Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка від 01-09/4-237 щодо підтримки реалізації заходів  «Про відзначення 200-річчя Волинського ліцею у місті Кременець Тернопільської області».

Інформує:  ректор Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка Ломокович А.М.

 

6. Про розгляд депутатського звернення депутата Тернопільської обласної ради Цибульського А.І. від 14 вересня 2018 року № 1880/09 щодо втрати можливості безкоштовного отримання 20 тисяч набоїв для біатлону директором комунальної установи Тернопільської обласної ради  «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту».

Інформує:  Депутат Тернопільської обласної ради Цибульський А.І., Директор комунальної установи Тернопільської обласної ради  «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту» Приймак В.М.

 

7. Про розгляд клопотання Тернопільської міської ради від 03 жовтня 2018 року №2223/01 щодо виділення додаткових коштів державної субвенції навчальним закладам міста Тернополя у розмірі 19,2 млн.

Інформує:  голова Тернопільської міської ради Надал С.В.

 

8. Про розгляд (повторно) листа управління освіти і науки Тернопільської обласної  державної адміністрації від 14 серпня 2018 року щодо розгляду проекту Положення  про відзначення преміями та стипендіями учнів, студентів, педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів освіти Тернопільщини.

Інформує: Начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З.

 

9. Про розгляд клопотання Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді від      08 жовтня 2018 року № 251 щодо передачі в безоплатне користування з обов’язком належного зберігання комплекс Інтерактивний мультимеді      йний пневматичний тир в кількості 1-го комплекту у Центр Спеціальної Підготовки (який знаходиться  корпусі № 5 ТНЕУ) терміном на 1 рік.

Інформує: ДиректорТернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Пшенична О.Г., Ректор Тернопільського національного економічного університету Крисоватий А.І.

 

10. Про розгляд листа Міністерства молоді та спорту України від 05 жовтня 2018 року № 7814/4.4 щодо збереження  та розбудови комплексу навчально-спортивної бази з біатлону у с. Підгороднє.

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Леськів І.Ю.

 

11. Про розгляд звернення гр. Прийдун Н.С. яке надійшло на електронну адресу Тернопільської обласної ради 03 жовтня 2018 року з електронної адреси priudunnadia@gmail.comщодо розгляду порушених питань у зазначеному клопотанні.

Інформує: Голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Леськів І.Ю., Громадянка Прийдун Н.С.

 

12. Про розгляд та заслуховування інформації управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації від 10 жовтня 2018 року № 02-20/704 щодо використання бюджетних коштів обласного бюджету за 9 місяців 2018 року.

Інформує: начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Мацикур В.С.

 

13. Про розгляд листа (відповіді) Тернопільської міської ради від 08 жовтня 2018 року № 6032/06-ю щодо надання можливості скористатися правом пільгового (безоплатного) проїзду в громадському транспорті м. Тернополя, вихованцям Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку(згідно поданого списку).  

Інформує: Заступник голови Тернопільської міської ради  з питань діяльності виконавчих органів ради Дідич В.Є., Директор Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку Долинний В.В.