Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

31.10.2018

2 листопада о10.00 годині в 532 кабінеті відбудеться засідання постійної комісії 

Порядок денний

засідання постійної комісії з питань духовності, культури, свободи слова, інформації та розвитку громадянського суспільства Тернопільської обласної ради

ПРОЕКТ 

1. Звіт відділу взаємодії із засобами масової інформації Тернопільської обласної державної адміністрації про використання коштів обласного бюджету Тернопільської області за ІІІ квартал 2018 року.

Інформує. Кошіль І.Д. – в.о. начальника відділу взаємодії із засобами масово інформації Тернопільської обласної державної адміністрації.

2. Звіт управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей Тернопільської обласної державної адміністрації про використання коштів обласного бюджету Тернопільської області за 9 місяців 2018 року.

Інформує. Кульчицький І.В. – начальник управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей Тернопільської обласної державної адміністрації.

3. Про використання коштів обласного бюджету при виконанні програми інформатизації Тернопільської області «Електронна Тернопільщина» на 2016-2018 роки у 2018 році (лист Тернопільської обласної державної адміністрації від 23 жовтня 2018 року № 06-6625/06-30).

Інформує. Трійчук О. Ю. – начальник відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату Тернопільської обласної державної адміністрації.

4. Про розгляд листа Тернопільської обласної державної адміністрації від 16 жовтня 2018 року № 05-6445/05-30 «Про проект програми обласного конкурсу мікропроектів для публічних бібліотек у сільській місцевості Тернопільської області на 2019-2023 роки».

Інформує. Шергей Г.П. – начальник управління культури Тернопільської обласної державної адміністрації.

5. Про надання дозволу на проведення концертних виступів у приміщенні Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка.

Інформує. Репка Б.Д. - директор-художній керівник Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру                          ім. Т.Г. Шевченка.

6. Про розгляд звернення відокремленого підрозділу громадської організації в Тернопільській області «Правий сектор» від 02 жовтня 2018 року № 222 щодо пропозиції встановлення мораторію на публічне використання російськомовного культурного продукту в будь-яких формах на території Тернопільської області.

Інформує. Сарабун Н.І. – керівник відокремленого підрозділу громадської організації в Тернопільській області «Правий сектор».

7. Про розгляд звернення громадських організацій від 02 жовтня 2018 року щодо пропозиції припинення будь-яку співпрацю зі засобами масової інформації, які займають антиукраїнську позицію.

Інформує. Сарабун Н.І. – керівник відокремленого підрозділу громадської організації в Тернопільській області «Правий сектор».

8. Про розгляд зверненнянародного депутата України Андрія Іллєнка від 19 жовтня 2018 року №413/1-166 щодо програми вшанування на території областей жертв окупаційних режимів.

Інформує. Тимошик М.М. – голова комісії

9. Про розгляд листа Тернопільського обласного центру охорони та наукових досліджень пам’яток культурної спадщини від 18 вересня 2018р. №245/01-08 щодо передачі друкованих видань для бібліотек, музеїв тощо.

Інформує. Ягодинська М.О. – директор Тернопільського обласного центру охорони та наукових досліджень пам’яток культурної спадщини.

10. Про розгляд рішення Козівської районної ради від 11 вересня 2018 року № 368 «Питання спільної власності територіальних громад сіл і селищ Козівського району».

 Інформує. Тимошик М.М. – голова комісії

11. Про розгляд звернення фізичної особи-підприємця (м. Тернопіль) Малько Ю.Є від 27 вересня 2018 року щодо розгляду питання встановлення двох інформаційних стендів.

Інформує. Малько Ю.Є   - фізична особа-підприємець (м. Тернопіль)

12. Про розгляд звернень Тернопільської обласної філармонії від 06 вересня 2018 року № 259/01, від 21 вересня 2018 року №282/01 та клопотання первинної профспілкової організації Тернопільської обласної філармонії від 21 вересня 2018 року.

Інформує. Хом’як М.І. – заступник директора Тернопільської обласної філармонії.