Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

22.01.2019

23 січня о 13:30 в кабінеті № 531 відбудеться засідання комісії 

Порядок  денний  засідання

постійної комісії Тернопільської

обласної ради з питань освіти, науки,

молодіжної політики, фізичної культури і спорту 

Проект 

1. Про розгляд клопотання Тернопільської обласної державної адміністрації від 12 листопада 2018 року №04/3532-07 «Про затвердження техніко-економічного обґрунтування».

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З.

2. Про розгляд та погодження плану роботи Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді на 2019 рік.

Інформує: директор Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Герц І.І.

3. Про розгляд і заслуховування публічного звітування  головних розпорядників коштів обласного бюджету Тернопільської області управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від                 09 листопада 2018 року № 05/3513-07.

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Хома О.З.

4. Про розгляд поданого звіту управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області від 11 січня 2019 року № 13-19-02-12/233-2019 «Про порушення фінансово-бюджетної дисципліни, виявлені управлінням протягом 2018 року».

Інформує: 1.Начальник управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області Держирука Є.

2.Директор Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу          ім. Олександра Барвінського Пахолок Р.І.

3. Директор Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка Ломакович А.М. 

5. Про розгляд листа Тернопільської міської ради від 19 жовтня     2018 року № 2337/07 щодо передачі матеріально-технічних цінностей, які відображенні в актах приймання-передачі від 06.09.2018 року від Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв імені Ігоря Герети до управління експлуатації майнового комплексу із спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Тернопільської області до комунальної власності Територіальної громади міста Тернополя на баланс правонаступника – Тернопільського ліцею № 21- спеціалізована мистецька школа імені Ігоря Герети.

Інформує: голова Тернопільської міської ради Надал С.В.

6. Про розгляд депутатського звернення  народного депутата України  Крулька І.І. від 13 листопада 2018 року № 216-4/498 щодо  необхідності створення окремої дитячо-юнацької спортивної школи з біатлону та влаштування лижоролерної траси в селі Підгороднє Тернопільської області для потреб та обслуговування навчально-тренувального процесу і            проведення змагань з біатлону.

Інформує: 1. Голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Леськів І.Ю.

2. Начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Мацикур В.С. 

7. Про розгляд клопотання комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з літніх видів спорту» від 12 листопада 2018 року № 232 щодо надання в користування комунальній установі Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з літніх видів спорту» нежитлове приміщення цокольного поверху гуртожитку за адресою: вулиця Б.Лепкого, 5 місто Тернопіль.

Інформує: директор комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з літніх видів спорту» Куриляк О.Ю.

8.  Про розгляд клопотання Теребовлянського навчально-виховного  комплексу від 22 листопада  2018 року № 251 щодо надання дозволу на знесення частини та проведення часткової реконструкції  решти складів, що розміщені за адресою: місто Теребовля, вул.  Застіноцька, 41 і знаходиться на балансі Тернопільської обласної ради.

Інформує: директор Теребовлянського навчально-виховного комплексу Архитко О.В. 

9. Про розгляд результатів ревізії фінансово-господарської діяльності від 19 листопада 2018 року № 13-19-03-12/5229 Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка проведеної управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області .

Інформує: 1.Начальник управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області Держирука Є.

2. Директор Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка Ломакович А.М.

10. Про розгляд поданого проміжного балансу Тернопільською обласною комунальною установою «Відділ соціального розвитку при управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації» від 19 грудня 2018 року № 72 станом на 01 жовтня 2018 року.

Інформує: голова комісії з припинення юридичної особи Тернопільської обласної комунальної установи «Відділ соціального розвитку при управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації» Романюк Б.

11. Про розгляд поданих інвентаризаційних матеріалів Тернопільською обласною комунальною установою «Відділ соціального розвитку при управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації» від 18 грудня 2018 року № 71.

Інформує: голова комісії з припинення юридичної особи Тернопільської обласної комунальної установи «Відділ соціального розвитку при управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації» Романюк Б.

12. Про надання пропозицій щодо питань, які пропонуються для включення до проекту переліку основних питань для розгляду в 2019 році на пленарних засіданнях Тернопільської обласної ради шостого скликання.

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Леськів І.Ю.