Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

04.03.2019

6 березня об 11.00 в к. 531 - засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності

 Орієнтовний перелік питань на засідання

         1. Про розгляд звернень  Тернопільської обласної  філармонії  від 29 січня 2019 року №21/01  та Національної хореографічної спілки  України  та Тернопільського музичного коледжу ім.С.Крушельницької від  01 лютого 2019 року №38 з приводу відкриття на базі Тернопільського музу зичного коледжу ім.С.Крушельницької  спеціальності 024 «Хореографія» галузі 02 «Культура і мистецтво».

       Інформує: директор Тернопільського музичного коледжу ім..С.Крушельницької Римар Л.І.

         2.  Про розгляд звернення Тернопільського  музичного  коледжу ім.С.Крушельницької від 29 січня 2019 року №32 щодо продовження  терміну позички  приміщення  5 поверху гуртожитку Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної  педагогічної освіти  по вул.Громницького,1 у м.Тернополі.

       Інформують: директор Тернопільського музичного коледжу ім.С.Крушельницької Римар Л.І. та заступник директора Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної  педагогічної освіти  по вул.Громницького,1 Мисик В.С.

          3. Про розгляд  звернення Висоцької сільської ради Монастириського району від 5 лютого 2019 року №123  щодо передачі  водонапірної  башні, яка обліковується на балансі Монастириської  районної державної лікарні ветеринарної медицини із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області до комунальної власності  територіальної громади села  Високе Монастириського району.

         Інформує: начальник Монастириської  районної державної лікарні ветеринарної медицини Мироненко Н.М.

           4. Про розгляд звернення Тернопільського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі  від 01 лютого №14 щодо надання  двох кабінетів, площею  не більше 40 кв.м  у приміщенні Тернопільської обласної ради  по вул.М.Грушевського,8 у м.Тернополі.

         Інформує: начальник управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради  Слободян І.Т.

           5. Про розгляд  звернень:

-  громадської організації «Спілка учасників АТО та волонтерів Підгаєччини  «ТУР» від 8 лютого 2018 року №06/2019 щодо надання позички терміном на 20 років  приміщення підвалу, площею 262,7  кв.м, що знаходиться  на балансі  Тернопільського обласного  виробничо-торгового аптечного об'єднання та погодження Тернопільського обласного  виробничо-торгового аптечного об’єднання  від 11 лютого 2019 року №56;

-  сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Вітамінний бункер «ТУР» від 8 лютого 2019 року №1  щодо надання позички терміном на 20 років  приміщення підвалу, площею 262,7  кв.м, що знаходиться  на балансі  Тернопільського обласного  виробничо-торгового аптечного об'єднання та погодження Тернопільського обласного  виробничо-торгового аптечного об'єднання  від 11 лютого 2019 року №57.

         Інформує: генеральний директор Тернопільського обласного  виробничо-торгового аптечного обєднання Марків Н.В.

        6. Про розгляд звернень мешканців гуртожитку Кременецької обласної  гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка  Волянюк І.О.та  Сеньківської Г.Я з приводу  оформлення передачі у приватну власність  займаних ними  приміщень   у гуртожитку академії та  листа Кременецької  обласної  гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка від 21 лютого  2019 року  №01-09/4-23 .

        Інформують: ректор Кременецької обласної  гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка  Ломакович А.М. та мешканці гуртожитку Кременецької  обласної  гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка Волянюк І.О. та  Сеньківська Г.Я.

         7. Про розгляд клопотання комунальної установи Тернопільської обласної ради «Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини» від 25 лютого 2019 року №25-02-001/19  та управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради від 26 лютого 2019 року №93/01 щодо  надання дозволу  на передачу в оренду  каб. №№304-305 загальною площею 67, 5 кв. м в приміщенні адмінбудинку  по вул.Грушевського,8 у м.Тернополі.

         Інформують: начальник управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради  Слободян І.Т. та в.о. на посаді директора комунальної установи Тернопільської обласної ради «Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини» Філь  Є.В.

          8. Про розгляд клопотань комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Архбудсервіс» від 26 лютого 2019 року №01-07 та №01-08 щодо надання дозволу на здачу в оренду гідротехнічних споруд дільниці «Швайківці» Чортківського району  та  приміщення, площею 312 кв м  по вул.Залізничній в смт Великі Бірки Тернопільського району.

           Інформує: директор комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Архбудсервіс» Козак А.І.

            9. Про розгляд звернення Тернопільської обласної державної адміністрації  від 25 лютого 2019 року №01-1275/06 про виділення додаткових приміщень управлінню з питань внутрішньої політики, релігій та національностей Тернопільської обласної державної адміністрації в приміщенні адмінбудинку  по вул.Грушевського,8 у м.Тернополі.

         Інформує: начальник управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради  Слободян І.Т.

            10. Про розгляд ініціативи Тернопільської міської ради від 25 лютого 2019 року №329/01 з приводу створення товариства з обмеженою відповідальністю «Аеропорт» з учасниками: комунальне підприємство «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської  міської ради  та комунальне підприємство визначене рішенням Тернопільської обласної ради.

          Інформують: міський голова Тернополя Надал С.В. та директор  Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіаавтотрас» Малецький Ю.Б.

          11. Про розгляд клопотання Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької  від 20 лютого 2019 року №65 щодо надання дозволу на списання з балансу коледжу основних засобів.

       Інформує: директор Тернопільського музичного коледжу ім..С.Крушельницької Римар Л.І.

          12. Про розгляд клопотання Великогаївської сільської ради Тернопільського району  від 18 лютого 2019 року №169 щодо передачі із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області  до комунальної власності Великогаївської територіальної громади  приміщення спортивної бази з надвірними приміщеннями по вул.Сонячній,8 у с.Великі Гаї Тернопільського району.

        Інформує: Великогаївський сільський голова Кохман О. та директор комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна школа вищої спортивної майстерності» Любінський О.Є.

        13. Про розгляд  подання начальника управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства Тернопільської обласної державної адміністрації Продана Олега Йосиповича з приводу  «не підписувати протокол та рішення Тернопільської обласної ради  в частині про затвердження програми розвитку цілісного майнового комплексу аеропорт «Тернопіль» на 2019-2021 роки у встановленому законом порядку».

        Інформує: Начальник управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства Тернопільської обласної державної адміністрації Продан О.Й.

         14. Про розгляд подання Тернопільської обласної державної адміністрації  від 21 лютого 2019 року №01-1199/06 з приводу створення комісій для прийняття цілісних майнових комплексів  закладів професійно-технічної освіти з державної у комунальну власність.

         Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації  Хома О.З.

           15. Про розгляд подання управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради  від 14 лютого 2019 року №87/02 з приводу переукладання договорів оренди.

          Інформує: начальник управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради  Слободян І.Т.